Mei 2009

De afgelopen tijd zijn mijn gedachten en handelingen bezig geweest met indrukken (o.a. koninginnedag) en afdrukken (stempel), mijn bloeddruk en ik had het druk. Gebeurtenissen, ontdekkingen en gesteldheid, veel had met “druk” te maken. Ik zat vroeger in de drukwerkvoorbereiding en ik ben een druk persoontje in de zin van “altijd bezig en rusteloos”. Wat heeft dat met mei te maken? Helemaal niks. Alleen zou voor mij kunnen gelden dat ik het straks weer erg druk ga krijgen. Maar dat geldt ook voor juni, juli, blablabla….

Het thema voor mei? Nee, niet “druk”, daar heb ik geen zin in. Maar wat me wel erg leuk lijkt is eens te kijken wat er zoal met 1 of meerdere stempels kan worden verzonnen. En dan bedoel ik niet alleen gewone stempels, maar eigenlijk alles waarmee je een afdruk (of indruk) kunt maken. Met inkt, als relief of wat dan ook. Dan kan met je schoenzool zijn, een kus of bubbeltjespapier.

De enige voorwaarde is dat er contact geweest moet zijn tussen twee elementen en daarvan een in- of afdruk zichtbaar moet zijn en dat jij dat contact tot stand hebt gebracht.

 

Bijdrages:

Hanny

Hanny

 

 Alles doorelkaar?

 

Je kunt je registreren als je wilt.
 

Wil je ook een plaatje bij je reacties? En dan niet alleen op dit weblog maar ook op de meeste andere weblogs?
GRAVATAR 


Voor leden en beheer