Eventjes kliederen…

… heerlijk is dat. Met acrylverf (ook brons, goud en zilver), gesso, alluminiumfolie, kantjes, keukenrol, stempeltjes, sjablonen en allerlei andere gekke dingen waar maar structuur in zit of structuur mee kunt maken. Afgekeken van dit demofilmpje op Youtube.

Op de foto minder goed te zien helaas, maar er ligt een metallic-gloed hier en daar over deze (A4) pagina. Waarschijnlijk ga ik er nog verder mee knoeien, want je kunt eindeloos doorkliederen….

One Response to “Eventjes kliederen…”

  1. Linda Says:

    Oh wat is dit mooi….ik geloof je graag dat het in het echt nog mooier is…het filmpje is erg verhelderend, als ik me weer wat beter voel en aan tafel kan knutselen dan ga ik dit ook een keer proberen…in bed met verf knutselen lijkt me niet helemaal een goed idee ;-)) Maar dit is echt heel erg leuk…Alles doorelkaar?

 

Je kunt je registreren als je wilt.
 

Wil je ook een plaatje bij je reacties? En dan niet alleen op dit weblog maar ook op de meeste andere weblogs?
GRAVATAR 


Voor leden en beheer