Plaquest – vrijdag de 13e

Heb nog even “doorgeborduurd” op de foamstempels. Voor deze PlaQuest heb ik het spinnenweb gebruikt en een stempel gemaakt van een kattenpoot-afdruk. Met een stompe pen getekend in het stapeltje foamvelletjes. Nu was ik aan het stempelen met de spinnenwebjes toen ik tot ontdekking kwam dat het geen zwarte maar blauwe inkt was. Meer paars eigenlijk. Met die kleur en zwart, wit en rood verder gegaan.
Ook heb ik er een gebroken hartje en een Valentijnhartje met paars roosje in verwerkt.

De kat is een beetje vlekkerig geworden, wat ik er ook niet echt uit kan halen. Maar goed, ik leer steeds meer en het blijft leuk om te doen.

Comments are closed.Alles doorelkaar?

 

Je kunt je registreren als je wilt.
 

Wil je ook een plaatje bij je reacties? En dan niet alleen op dit weblog maar ook op de meeste andere weblogs?
GRAVATAR 


Voor leden en beheer