Zippies

Ik vind spelen met Photoshop en PSP een ontspannende bezigheid. Ik ben zo nu en dan lekker bezig en zowaar.. ontstaat er soms ook nog wat leuks. Ik ben een beginneling, maar gaandeweg zal ik toch wel ietwat meer ervaring krijgen hoop ik. Voor de leuk heb ik hier een pagina neergeplakt waarop ik mijn eerste pogingen gezipt heb neergezet om te downloaden. Voor de eventuele liefhebber om mee te spelen. Op geslagen in PDF (Potoshop CS) formaat. Deze kun je in PSP ook gewoon openen.

De pagina heet “Zippies” en de link staat in het menu boven de kop.

One Response to “Zippies”

  1. Marmod Says:

    Je wist het al, I love Zippies …. en ontdek nu (pas) je freebie lijstje hiernaast ….. gatver …. ik moet nog douchen en aankleden!!!Alles doorelkaar?

 

Je kunt je registreren als je wilt.
 

Wil je ook een plaatje bij je reacties? En dan niet alleen op dit weblog maar ook op de meeste andere weblogs?
GRAVATAR 


Voor leden en beheer